چرا کسب و کار مجازی مهم است؟
چرا کسب و کار مجازی مهم است؟ هر فرد، گروه و یا شرکت اهداف خاص متفاوتی را در ذهن دارند، اما اکثر آنها در تلاشند تا با دسترسی به مصرف کنندگان بیشتر و ترغیب آنها به خرید ، به رشد برسند. برای انجام این کار موثر ، شما باید از همه ارزشمندترین منابع و فناوری های بازاریابی بهره مند شوید و در دنیای مدرن ، اینترنت در راس این لیست قرار دارد. این امر باعث می شود هر شغل و کسب و کاری به بازاریابی دیجیتال نیاز داشته باشند. در ابتدای راه لازم است مزایای کسب و کار مجازی را برای مشاغل درک کنید که در ادامه به آن می پردازیم.
مزایای کسب و کار مجازی
با کمترین سرمایه شروع به کار کنید!
کسب و کار مجازی نیازی به سرمایه اولیه بالایی ندارد به عنوان مثال وقتی یک سوپرمارکت شروع به کار می کند، حداقل نیاز اولیه اش برای عرضه محصولات خود یک مغازه هست که شامل هزینه بالایی می شود. اما در کسب و کار مجازی با هزینه ای اندک می توانید محصولات خود را عرضه کنید.
در هر زمان و مکان کسب و درآمد کنید!
شما می توانید از طریق کسب و کار مجازی در هر زمانی از شبانه روز و در هر مکانی فقط با دسترسی به اینترنت اقدام به فروش محصول خود کنید. بر خلاف کسب و کارهای سنتی که نیاز به رفتن به محل کار دارند، شما میتوانید با نشستن در خانه یا در هر مکانی دیگر به کسب درآمد بپردازید.
ارزیابی آسان تر و کامل تر
در کسب و کار مجازی می توانید به راحتی با مشتریان خود تعامل برقرار کرده و نظرات آن ها را در جهت رشد و بهبود کار خود جویا شوید. علاوه بر آن می توانید به راحتی از آخرین اطلاعات فروشگاه اینترنتی خود و نیز موجودی محصولات خود آگاهی پیدا کنید.
صرفه جویی در وقت و منابع انسانی
کسب و کار اینترنتی شما را از وجود منابع انسانی بی نیازی می کند و شما خودتان کارفرمای خودتان هستید و هرطور که بخواهید می توانید کار خود را انجام دهید.
حذف واسطه ها
در کسب و کار مجازی خبری از واسطه ها برای فروش نیست و مستقیما می توانید محصول خود را بفروش برسانید که این خود باعث سوددهی بیشتر هم می شود.
معایب کسب و کار مجازی
در کنار هر مزایایی قطعا معایبی هم وجود دارد که کسب و کار مجازی هم از این امر مستثنی نیست. در دنیای اینترنت ایجاد اعتماد کار بسیار دشواری است. با اینکه انواع نمادهادی اعتماد و روش های پرداخت امن وجود دارد اما کماکان شاهد کلاهبرداری هایی هستیم که باعث شده اند جلب اعتماد مشتری در این کسب و کار با دشواری روبرو شود. همچنین با پیشرفت فناوری شما هم مستلزم این خواهید بود که برای امن نگه داشتن کسب و کار خود، موارد امنیتی بیشتری را رعایت کنید که در صورت فراموشی یک مورد ممکن است دچار زیان غیرقابل جبران شوید!
نمونه هایی از کسب و کارهای مجازی
کسب و کار مجازی بیشتر افراد را به سمت وب سایت سوق می دهد. شما با داشتن یک وب سایت می توانید محصولات خود را به فروش برسانید. به عنوان مثال اگر شما یک مدرس باشید می توانید آموزش های خود را در قالب ویدیوی آموزشی برای فروش بگذارید.
اگر شما یک پزشک باشید، می توانید از طریق وب سایت خود، مشاوره پزشکی ارائه دهید و نیز اقدام به فروش محصولات پزشکی و طبی نمایید.
اگر شما یک دانشجو باشید که در کنار درس خواندن دنبال فرصتی برای درآمدزایی هستید، میتوانید مقاله ترجمه کنید یا مهارتی در گرافیک یا برنامه نویسی و… دارید، میتوانید نمونه کارهایتان را در وبسایت شخصی یا اینستاگرام یا کانال قرار دهید و از مهارت خود کسب درآمد کنید.
همچنین اگر شما دارای یک کسب و کار سنتی هستید، می توانید از طریق وب سایت یا صفحه اینستاگرام و یا کانال اقدام به راه اندازی کسب و کار مجازی کنید و به فروش و سود بیشتری دست یابید.